Deprecated: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/public/sites/www.beursvloermeierijstad.nl/_inc/global.inc.php on line 20
Voor wie? :: Beursvloer Meierijstad

Voor wie?

Bedrijven en serviceclubs

Ondernemers en serviceclubs zoeken naar mogelijkheden om hun maatschappelijke betrokkenheid concreet vorm te geven. Door een dagje met z’n allen te gaan klussen, door overdracht van kennis, kunde of creativiteit of door het aanbieden van faciliteiten, (overtollige) materialen of middelen.

Gemeenten

Gemeenten willen verbindingen leggen tussen partijen in bedrijfsleven en onderwijs en maatschappelijke organisaties. Ondernemers en onderwijsinstellingen kunnen met hun expertise, contacten en netwerken deze organisaties vooruit helpen. Gemeenten willen ook hun medewerkers stimuleren vrijwilligerswerk op te pakken in het kader van maatschappelijke betrokkenheid.

Maatschappelijke organisaties

Organisaties en instellingen zoeken contacten met partijen die hen kennis of capaciteit bieden om grotere projecten of klussen op te pakken. Soms gaat het eenvoudigweg om ‘handjes’, een andere keer om materialen of faciliteiten. Maar ook bestuurlijke ervaring of handige contacten kunnen zeer welkom zijn.

Iedereen die deelneemt!

Wat de ene partij over heeft of wil aanbieden, kan voor de ander precies het verschil betekenen. Maar je moet elkaar dan wel weten te vinden. Al in 76 gemeenten in Nederland is voor deze belangrijke ontmoetingen en verbindingen met succes de Beursvloer georganiseerd. Hoog tijd dus om dit initiatief voor de hele gemeente Meierijstad te ontplooien.