Deprecated: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/public/sites/www.beursvloermeierijstad.nl/_inc/global.inc.php on line 20
Wat is een beursvloer? :: Beursvloer Meierijstad

WAT IS EEN BEURSVLOER?

Op een Maatschappelijke Beursvloer ontmoeten gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen, serviceclubs en maatschappelijke organisaties elkaar. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om profijt van elkaar te hebben. De Beursvloer is er voor bedrijven en serviceclubs die een maatschappelijk bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving waarvan zij deel uitmaken. Én de Beursvloer is er voor instellingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen. De Beursvloer legt combinaties waardoor honderden mensen in beweging komen en waarmee lokale samenlevingen verbeterd en versterkt worden.

De Matchvloer

Deelnemen aan de Beursvloer is voor alle partijen geheel GRATIS. U hoeft ook geen stand in te richten. Ervaar zelf wat u in een halve middag netwerken kunt bereiken! Na de centrale opening wordt de Matchvloer officieel geopend met een traditionele slag op de gong. In zo'n 1,5 uur tijd ontmoeten deelnemers al rondlopend op de Matchvloer elkaar. Bedrijven met hun aanbod ontmoeten maatschappelijke organisaties met hun hulpvragen. Na een pitch van de vragende partij wordt met de aanbieder besproken of er iets in de hulpvragen betekend kan worden. Belangrijk is natuurlijk de onderlinge chemie. Is er een passend aanbod en is er een klik, dan kan dit uitmonden in een match. De match wordt compleet door een originele, bijzondere, of ludieke tegenprestatie van de vragende partij. 

Afsluiting

Na de 1,5 uur matchen klinkt wederom een slag op de gong en wordt het succes van de Beursvloer berekend en meegedeeld. Zo is direct het resultaat bekend in aantal matches en bijbehorende maatschappelijke waarde. Daarna gaat het ontmoeten van elkaar vrolijk door tijdens de afsluitende netwerkborrel. Naast dat Beursvloer Meierijstad een boost geeft in verbinding in de gemeente Meierijstad is het een uitgelezen plek nieuwe contacten te leggen, uw netwerk uit te breiden en uw bestaande netwerk aan te halen.  

Beursvloer Meierijstad is de opvolger van Beursvloer Schijndel die in 2016 plaatsvond. De onderstaande filmimpressie van Beursvloer Schijndel geeft u een goed beeld van de gang van zaken op een Beursvloer.