Inspanning en ontspanning

< Ga terug

Vrijdag 24 januari 2020 hebben een heel aantal ambtenaren van Meierijstad een bezoek gebracht aan Laverhof (Sint Barbara), deze match was tot stand gekomen op Beursvloer Meierijstad 2019.

De handen zijn flink uit de mouwen gestoken maar er was ook tijd voor ontspanning, spel en kunst. Voor een uitgebreidere beschrijving, zie onderstaand artikel:


Verder heeft Laverhof op vrijdag 31 januari nog een match uit kunnen voeren met Maureen Stallman van Body & You. Maureen heeft als voedingsdeskundige allerlei verhalen verteld. Ze hebben oude eetgewoontes behandeld. Ook de tradities kwamen aan bod zoals beschuit met muisjes bij een geboorte. Verder was er een tafel met weckspullen erop en een tafel met een hooikist.

De bewoners van St. Barbara hebben een hele fijne middag gehad (de ouderwetse arretjescake ging erin als koek) en Maureen een lekker bakje koffie.

Ook heeft Maureen bij de proeverij in het restaurant een middag geholpen. Het was heel fijn om haar erbij te hebben. Ze wil voortaan bij alle proeverijen mee komen assisteren.

Beursvloer 2020 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions