Dynamische ouderen-activiteiten

< Ga terug

Stichting Met je Hart Veghel heeft met 18 ouderen en 3 vrijwilligers een heel bijzonder uitje gehad. Zij werden namelijk ontvangen op het gemeentehuis in Veghel en hadden daar een ontmoeting met burgemeester van Rooij en wethouder Compagne. In oktober 2019 werd deze afspraak gemaakt tijdens Beursvloer Meierijstad, en kon nu dan eindelijk plaats vinden. 

De ouderen werden hartelijk welkom geheten door de burgemeester en wethouder en waren zichtbaar blij met de ontmoeting. Daarna werd een presentatie gehouden over kabinetszaken waarna een leuke dynamische en interactieve quiz volgde. De ouderen hadden goed opgelet!

Na een bezoekje aan de bestuursvleugel en de kamer van de burgemeester werd er afgesloten met een heerlijke lunch. Een mooi en bijzonder initiatief waar nog lang over nagepraat zal worden!Stichting Met je Hart Veghel heeft nog een andere match uit kunnen voeren, hoewel een beetje aangepast dan oorspronkelijk afsproken. Zij konden met medewerking van Vanderlande 100 chocoladeletters kopen bij Ladies Circle 41 De Leijgraaf. Met deze actie ondersteunen zij elk jaar een goed doel. En deze keer gaat EUR 2,25 van elke verkochte letter naar SKOV. Zij organiseren vakantiekampen voor kinderen met kanker. De kinderen van basisschool Skipov de Vijfmaster hebben voor onze ouderen mooie tekeningen en gedichten gemaakt. En deze hebben wij samen met de chocoladeletters ingepakt en bij de ouderen bezorgd. Zij waren verrast en vonden het fijn dat zij niet vergeten waren door de Sint.

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions