Datum bekend eerste Beursvloer Schijndel

< Ga terugAl enige tijd in voorbereiding is de eerste Beursvloer Schijndel. Nu de datum bekend is gaan we starten met de communicatie. De eerste Beursvloer Schijndel zal plaatsvinden op dinsdag 11 oktober 2016. 

Binnenkort krijgen de maatschappelijke organisaties (stichtingen, verenigingen en vrijwilligersorganisaties), het bedrijfsleven, onderwijs en overheid een uitnodiging om deel te nemen aan deze eerste Beursvloer. 

Doel van dit evenement is heel simpel. Wat bedrijfsleven, service clubs, overheid en onderwijs wil aanbieden aan de maatschappelijke organisaties wordt die middag aangeboden aan de aanwezige deelnemers. Denk hierbij aan kennis, inzet van tijd, materialen die over zijn, het inschakelen van het netwerk van de betreffende aanbieder etc. De maatschappelijke organisaties zal op haar beurt zorgen voor een mooie tegenprestatie. Hierdoor wordt het een gelijkwaardige samenwerking. Voor voorbeelden van matches die ontstaan op een Beursvloer klikt u hier.

Leest u dit bericht en wilt u deelnemen maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan even een mail aan Angelique Ottens, projectleider van Beursvloer Schijndel op angelique@beursvloerschijndel.nl.

 

 

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions