Vierde editie van Beursvloer Meierijstad levert mooie matches op

< Ga terug

Op donderdag 7 april 2022 vond de 4e editie plaats van Beursvloer Meierijstad. We waren te gast op het Elde College. Zo'n 33 maatschappelijke organisaties en 26 bedrijven vonden elkaar tijdens het netwerken en wisselden vraag en aanbod met elkaar uit. 

Al voordat wethouder Rik Compagne de Beursvloer officieel opende met een slag op de gong waren de eerste matches al gemaakt. Bijna 1,5 uur lang werd er druk met elkaar gesproken en afgetast of er een 'match' mogelijk was. UIteindelijk sloeg Pieter Snelleman rond 17.40 uur op de gong om het matchproces te beeindigen. Tijdens het dankwoord waarin diverse mensen in het zonnetje werden gezet werden er toch nog 5 matches gemaakt. Dat zorgde voor een eindtotaal van 71 matches. De maatschappelijke waarde van de matches kwam uit op ruim € 200.000.-.

Voor een overzicht van alle gemaakte matches klik je op onderstaande link. We bedanken al onze samenwerkingspartners voor deze mooie editie en hopen elkaar over 1,5 jaar weer te ontmoeten. Dan vindt de Beursvloer plaats in de kern Veghel.

Matchlijst Beursvloer Meierijstad 2022

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions