Eindstand matches 2022

< Ga terug

Op 7 april 2022 vond de 4e editie van Beursvloer Meierijstad plaats. Tijdens deze editie zijn er 71 matches gemaakt. Na de Beursvloer is het natuurlijk niet klaar. Dan begint het pas. Het gaat erom dat de gemaakte matches ook daadwerkelijk resultaat opleveren voor de samenleving. We willen dus graag weten of ze zijn uitgevoerd.

Door het jaar heen vragen wij deelnemers geregeld om de status van hun match(es) door te geven aan ons. Wanneer deelnemers ons op de hoogte houden en zelfs foto's en of verslagen aanleveren zetten wij ze op de website. Altijd mooi om te lezen hoe organisaties geholpen zijn en er mooie verbindingen tot stand zijn gekomen.

Het landelijk gemiddelde van uitgevoerde matches ligt rond de 75%. Van een aantal matches hebben we de status niet kunnen achterhalen. Als we die matches als ‘niet uitgevoerd’ beschouwen, dan zitten we bij deze editie op een percentage van 84%. In totaal zijn van de 71 matches 60 matches uitgevoerd het afgelopen jaar. Dat is zeker 1 match per week. We zijn dan ook blij met dit mooie resultaat.

Groene matches: met succes uitgevoerd.
Zwarte matches: status onbekend.
Rode matches: niet uitgevoerd.

Eindstand matches 2022

Beursvloer 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions